Estetik ameliyat öncesi sağlık durumunuz mutlaka gözden geçirilmelidir. Anestezi öncesinde sorunların tespiti ve gerektiğinde estetik ameliyatınızın ertelenmesi en güvenilir yaklaşım olacaktır. Bu amaçla yaşa, kişiye ve ameliyatın özelliklerine bağlı olarak değişiklikler olabilir. Temel olarak Kan biokimya değerleri, Tam kan sayımı, Akciğer filmi ve Elektrokardiyografi çoğu kez yeterlidir. Yapılacak estetik ameliyatınızla bağlantılı olarak Tomografi, Manyetik Rezonans Görüntüleme ve benzeri daha ileri tetkikler istenebilir.

Ameliyat öncesi 7-10 gün boyunca her türlü ilaç alımının durdurulması gerekebilir. Zorunlu olarak kullanmanız gereken ilaçları Doktorunuzla paylaşmanız gereklidir. Yoğun kullanılan bitki çaylarının bile önemli etkileri olabilir. Tek bir Aspirin tablet 7 gün kanamaya yol açabilir !

Ameliyatınıza 6-8 saat açlık halinde gelmeniz gerekir. Bazı ufak estetik müdahalelerde gerekmeyebilir.

Güvenli koşullarda ameliyat olmak elinizde. Ameliyathane koşullarında uzman anestezist kontrolünde tüm hazırlıklar tam yapılmış olarak !!!

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.